Hirdetés

Crash Team Racing Nitro-Fueled - végre mozgásban láthatjuk

|

Egészen csodálatos lesz a felújított versenyjáték.

Hirdetés

A Vicarious Visions elképesztő munkát végzett a Crash platformerek felújításával, és hogy nyugodtan dolgozhasson a csapat, a Crash Team Racing modernizálásának feladatát már a Beenox kapta meg.

Hirdetés

A napokban zajló, amerikai sajtóesemény után közzétett beszámolók alapján a srácok a pályákat, a karaktereket, de még a hangokat is a nulláról készítették el újra, egy sor kódot sem használtak a Naughty Dog eredetijéből. Emellett új animációkkal, további apróságokkal igyekeztek jobbá tenni a játékot, online többjátékos módra és ranglistákra is számíthatunk. Több médium is rögzített játékmenetet, érdemes belenézni mindbe, mert van, akinek nehezebben ment a járművek úton tartása, és nem tudjuk, ez a játéknak vagy a játékosnak róható-e fel.

Meglátjuk, mire lesz ez elég, de egyelőre szívesen játszanánk.  Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)