Hirdetés

Úgy tűnik, PC-re is megjelenik a Crash Team Racing Nitro-Fueled

|

A játék hivatalos oldala árulkodik erről, a bejelentés napokon belül megtörténhet.

Hirdetés

Az Activision nagyon belelendült a remasterek kiadásába, de kisebb lépésekben juttatja el azokat a különböző platformokra. A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy jó ideig PlayStation 4-exkluzív volt, a Spyro Reignited Trilogy pedig először csak PS4-re és Xbox One-ra jelent meg, majd 10 hónap múlva vált elérhetővé PC-n és Switchen.

Hirdetés

A Crash Team Racing Nitro-Fueled tavaly június óta játszható a három konzolon, viszont az Activision támogatási oldalán a platformoknál megjelent a Windows is, így számíthatunk arra, hogy hamarosan bejelentik a PC-s változatot. A platform nevére kattintva a szerverek állapotát ellenőrizhetjük, de ott még csak a PS4, a One és a Switch szerepelnek.

Nyilván mint mindig, a megerősítésig most is érdemes fokozottan lelkesedni, nem elképzelhetetlen, hogy valaki hibázott. Ugyanakkor okkal bízhatunk abban, hogy a kiadó a PC-seket sem hagyja ki a mókából; amúgy is szükség volna már egy jó árkád versenyjátékra a platformon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)