Hirdetés

Crash Team Racing Nitro-Fueled tesztek - szép kört ment a kritikusoknál

|

A legtöbb újságíró elismerően beszélt a nagy klasszikus Crash versenyjáték újraélesztéséről.

Hirdetés

Miután a Crash trilógia hatalmas sikert aratott, az Activision úgy döntött, hogy remake-elik a Crash Team Racinget is. Tapsoltunk is rendesen, és már mi is rávetettük magunkat a feltupírozott retro élményre, de amíg elkészülünk saját tesztünkkel, addig beszéljenek a külföldi kollégák pontszámai, akik kicsit hamarabb tudtak tesztverzióhoz jutni.

Hirdetés

A Crash Team Racing: Nitro-Fueled nem csak visszahozza az őrült versenyzés élményét, de új tartalommal is feltöltötte a mókát, amit sokan pozitívan is értékeltek. A cikkek szerint mind a látvány, mind a versenyélmény a helyén van, és bár az irányítás megtanulása nem lesz egyszerű, de nagy általánosságban egy jól sikerült remake-ről van szó.

Gamespot - 8
COGconnected - 88/100
Stevivor - 8
Push Square - 7
IGN - 8.2
Press Start - 8
GamesRadar+ - 5/5
Everyeye.it [Olasz] - 8.3
Hobby Consolas [Spanyol] - 85/100

A Crash Team Racing: Nitro-Fueled megjelenése június 21-én (vagyis éppen ma) esedékes PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Ti adtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)