Crashday @ GC" /> Crashday @ GC"/>
Hirdetés

Crashday @ GC

|

Nem tudom, ki mennyire ismeri ezt a játékot, vagy akár a kb. 10 évvel ezelőtt hódító Stunts című alkotást. Nos, a Crashday ennek a Stuntsnak egy igencsak feltupírozott változata. Szerencsére a hangulata fergeteges, a lehetőségek száma végtelen, és a grafika is eléggé elfogadható. A jelenlegi állás szerint úgy fest, hogy 8-12 ember játszhat majd egyszerre online. A beépített pályaszerkesztővel - akárcsak egykoron a Stunts-ban -, bárki csinálhat egyedi terepeket. Ami a legjobb, hogy egy különleges csomaggal akár autókat, sőt, még a tereptárgyakat (a fáktól kezdve az ugratókon át mindent) is Te magad alkothatod meg. Ezek mérete - a programozásnak köszönhetően - igen kicsi lesz, így könnyedén lehet majd küldözgetni egymásnak komplett elemeket, autókat pályákat, akár interneten keresztül is. Elvileg jövő év elején lesz kész, reméljük tudnak még bele sok érdekességet paszírozni :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)