Hirdetés

Egy játék, amiben Gabe Newell a főgonosz

|

Kevés olyan boss van a játéktörténelemben, akitől valóban rettegünk. Gabe Newell a Crawl című indie játékban viszont pont ilyen.

Hirdetés

Gabe Newell pont azok közé tartozik a játékiparban, aki ha kinyitja a száját és véleményt formál valamiről, akkor arra odafigyelnek. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindenki egyet is ért vele, ellentáborának most játékot is ajánlunk.

A Crawl címen futó indie dungeon crawler készítője beépítette a játékba Gabe Newell-t, ráadásul Gabe lett az egyik boss Barney Cumming alkotásában. Cumming már régóta szerette volna belerakni Gabe-et főgonoszként a Crawl világába, elmondása szerint egy titkos vágyálma valósult meg ezzel. Nos, fejlesztő barátunk akkor lehúzhat egy újabb dolgot a bakancslistájáról, mi meg megpróbálhatjuk legyűrni Gabe-et a Crawlban. Newell halálos harci technikáiról lentebb ti is meggyőződhettek. 

 

Fun fact: Gabe a valódi életben is megszállott gyűjtője a különféle késeknek, ezért nem meglepő, hogy azokkal hadonászik a játékban.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)