Hirdetés

Crazy Justice - így játszanak együtt a Nintendo Switch és Xbox One tulajok

|

A magyar csapat által feljesztett battle royale játékot most egy újabb gameplay videón nézhetjük meg, amelynek a cross-play feature áll a középpontjában.

Hirdetés

Először két-három évvel ezelőtt hallottunk a magyar fejlesztésű Crazy Justice-ról, tavaly pedig finanszírozni is sikerült a játékot a Figen keresztül. A rajzfilmes grafikájú battle royale játék jelenleg több platformra készül párhuzamosan, a legújabb videóban pedig az ezek közti átjárást nézhetjük meg menet közben.

Hirdetés

A battle royale játék működéséhez előfeltétel a nagy játékosbázis, szóval egyáltalán nem ésszerűtlen, ha egy csapat a cross-play megoldással igyekszik maximalizálni az játékosok számát.

A Crazy Justice a dolgok jelen állása szerint a PC mellett PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is meg fog jelenni, szóval bizonyára nagyon jót fog tenni egy ilyen feature a létszámnak. Ha minden igaz, akkor a Crazy Justice megjelenése valamikor 2018 második negyedévében fog megjelenni.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)