Hirdetés

Crazy Justice - szépen alakul a magyar akciójáték fejlesztése

|

Alig több mint egy héttel a közösségi finanszírozási kampány vége előtt a Black Riddles játékához szükséges összeg 67 százaléka összegyűlt, de egy lökés még jól jöhet.

Hirdetés

Várhatóan 2018 második negyedévében jelenik meg a Crazy Justice, ami évek óta készül a magyar Black Riddle Studiosnál. A csapat sokáig jutott a projekttel, rombolhatóság, fedezékrendszer és osztott képernyős multiplayer is került már bele.

Hirdetés

Lehet kártyákat gyűjtögetni képességekért, falakat, barikádokat építeni, tornyokkal extra védelmet biztosítani. Lesz egy sztorimód, amit egyedül és kooperatívan is végig lehet majd játszani, illetve öt többjátékos mód, melyek egyike a most nagyon népszerű battle royale.

A játék Switchen a műfaj első képviselője lehet. Megjelenik még PC-re, Linux-ra, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is - már ha a közösségi finanszírozás sikerrel zárul. A 30 000 dolláros cél már nincs messze, 8 nap alatt kell még közel 10 000-rel megtoldani, hogy a Fig kampány sikeres legyen. Ha gondoljátok, támogassátok, hadd öregbítsék a srácok a magyar játékfejlesztés hírnevét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)