Hirdetés

CRC 2005 add-on

|

Tegnap este pottyant a ládámba egy levél, melyből kiderült, hogy a Az Invictus Games és a Project Three Interactive egy közös fejlesztésű ingyenes kiegészítőt adott ki a Cross Racing Championship 2005-höz. Apróbb hanghibák javítása, Windows 64-bites támogatás és új játékmódok, valamint pályák. Vulkáni szigetek, jeges tavak, Return The Flag, Jamboree és Destruction mód. Mindez akár multiban, All Seeing Eye-on keresztül. Továbbá fontos kiegészítés, hogy egy autóépítő-kitet is kaptak a rajongók. Az imént említett tartalmat elérhetik a CRC 2005-tulajok az Invictus LIVE! segítségével, amely innen ingyenesen letölthető.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)