Hirdetés

Creation Club - minden modot letölt a Bethesda fizetős rendszere

|

Egyelőre nem megoldható az, hogy a Creation Clubon keresztül elérhető, fizetős modokat egyesével lehessen leszedni, patchekkel minden automatikusan lejön.

Hirdetés

Alapvetően semmi nem változik meg azok életében, akik ellenzik a fizetős modokat, mert a modderek ugyanúgy szívesen dolgoznak lelkesedésből, ingyenes tartalmak továbbra is lesznek. Persze a legtöbben megérdemlik, hogy munkájukat ne csak szép szavakkal támogassuk. A Creation Club segít, hogy az igazán értékes kiegészítőkért a készítők kérhessenek valamennyit, és hivatalos úton, veszélytelenül juthassanak pénzhez.

Hirdetés

Nem ördögtől való ez, de érthető, ha néhányan ellenzik, és nekik valószínűleg külön fáj, hogy az összes mod a legutóbbi patch óta a gépükön foglalja a helyet teljesen fölöslegesen. A rendszer ugyanis minden fájlt előre letölt, de csak azokhoz enged hozzáférést, amik ki lettek fizetve. A felhasználók egy része felháborodott a pazarláson, de a Bethesda közösségi menedzsere csak annyit tudott mondani, dolgoznak azon, hogy a Creation Club-os modok fájljait ne kelljen patchekbe csomagolni. 

Ti vettetek már valamit, vagy elvagytok az ingyenes modokkal is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)