Hirdetés

Új IP-n dolgozik a Creative Assembly, várhatóan egy komoly taktikai FPS készül

|

A fejlesztőgárda Alien: Isolationért felelős csapata új projektbe kezdett, ami kifejezetten izgalmasnak hangzik.

Hirdetés

Az Alien: Isolation után újra FPS-játék fejlesztésébe kezdett a Creative Assembly, a publikált álláshirdetéseik alapján ezúttal egy hagyományos taktikai shooteren dolgoznak. Új IP-ről van szó, így biztos nem az Isolation folytatását kapjuk.

Hirdetés

A hirdetések leírása szerint új irányba indulnak, és egy teljesen új, izgalmas taktikai FPS-t szeretnének alkotni. A projekthez a brit horshami központba keresnek technikai animátort, senior UI szakembert és technikai szakembereket.

Nem ez az első eset, hogy a Creative új IP-vel kapcsolatban hirdet, tavaly például olyan embereket kerestek, akik jártasak a fegyverekkel, mozgással, képességekkel, felszerelésekkel és egyéb játékmeneti elemekkel kapcsolatban, illetve a játék fejlődési rendszeréhez, kihívásokhoz, toplistákhoz, in-game eseményekhez és világépítéshez értő szakembereket  is toboroztak a csapatba.

Konkrétumot ugyan nem tudni a játékról, de a hirdetések alapján elég jól kirajzolódik egy modern, online-központú taktikai FPS, ahol különböző képességű karakterekkel csatázhatunk egy sokáig fenntartható és bővíthető játékvilágban.

Ti mit vártok a Creative Assembly új IP-je kapcsán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)