Hirdetés

CrimeCraft - Atticus trailer

|

A Vogster MMO-jában nem egy pisztollyal kell járkálnunk, mint az az alábbi trailerből is jól kivehető.

Hirdetés

A CrimeCraft-ban úgy néz ki, hogy inkább a rakétavetőt és a sorozatlövő fegyvereket tolerálják, mintsem a pisztolyt és a sokkolót. A játék szép lesz, ezt az Unreal Engine 3 is biztosítja.

A játékban a célunk nem feltétlenül az lesz, hogy mindenáron darálthússá aprítsuk az ellenfeleinket, nagy figyelmet kell fordítanunk az anyagi jólétre is. Egyre több épület lesz a tulajdonunkban, úgy mint gyárak, ingatlanok, üzletek, de nem csak innen jön a pénz, hanem azért lövöldözéssel is hozzájuthatunk a napi betevőhöz. Nem muszáj azonban bűnöznünk, a rend őreként is helyt állhatunk, s tisztán tarthatjuk a várost a gonosz gyilkosoktól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)