Hirdetés

CrimeCraft - Hamarosan tesztelhető bétája

|

A Vogster Entertainment bűnűző-szimulátorának látványvilágával közelebbről is megismerkedhetünk a frissen megjelent screenshotok közbenjárásával.

Hirdetés

Régen hallhattunk utoljára a Vogster Entertainment fejlesztésében készülő masszívan multiplayer online akcióproduktumról, melyben gátlástalan gengszterként garázdálkodhatunk a politikailag és gazdaságilag egyaránt összeroskadt világban.

Mindemellett anyabolygónk barátságtalan klímával jutalmazta a telhetetlen földlakókat, ennek következtében poszt-apokaliptikus környezetben játszódik a vadonatúj képekkel megtámogatott CrimeCraft. A múlt héten befejeződött E3 kiállításon gameplay részleteket mutogattak az egybegyűlt érdeklődőknek és újságíróknak, melyek feltehetőleg a zártkörű bétából származnak (a fejlesztők ígéretei szerint hamarosan mindenki kipróbálhatja a CrimeCraft bétáját).

Rosszfiúként egyetlen céllal bolyongunk a fegyveres bandák uralta területeken: hatalmas vagyont összeharácsolni válogatott eszközökkel (ingatlanok vásárlásra, gyilkolás, rablás, kereskedelem, stb.).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)