Hirdetés

Crisis on the Planet of the Apes gépigény - ilyen vas kell a VR-majomkodáshoz

|

Kiderült, hogy milyen konfigurációval csöppenhetünk bele A majmok bolygójának világába a virtuális valóság segítségével.

Hirdetés

A Foxnext VR Studio első projektje a februárban bejelentett Crisis on the Planet of the Apes lesz, amely A majmok bolygója: Lázadás és A majmok bolygója: Forradalom közötti időben fog játszódni és egy olyan majom szemszögéből élhetjük majd át az eseményeket, akit fogva tartanak az emberek. 

Hirdetés

A VR-játék Steam adatlapja most frissült, amelyről kiderült, hogy milyen erős konfiguráció kell majd ahhoz, hogy futtatni tudjuk PC-n (nyilván egy VR-eszköz elengedhetetlen hozzá) és a követelmények nem tűnnek túl durvának. 

Crisis on the Planet of the Apes minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 8.1 64-bit
Processzor: Intel i3-6100 vagy AMD Ryzen 3 1200, FX4350
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GTX 1050 Ti vagy AMD Radeon RX 470
Szabad hely: 8 GB

Crisis on the Planet of the Apes ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 7 64-bit
Processzor: Intel i5-4590 vagy AMD Ryzen 5 1500X
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GTX 1060 vagy AMD Radeon RX 480
Szabad hely: 8 GB

A Crisis on the Planet of the Apes HTC Vive-ra, PlayStation VR-ra és Oculus Riftre jelenik meg április 3-án. Addig nézzétek meg újra az első teasert:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)