Hirdetés

Lemondhatunk a Criterion extrémsport-játékáról

|

Még a 2014-es E3-on jelentették be a motoros-autós-ejtőernyős projektet, azonban a Star Wars miatt felhagytak vele.

Hirdetés

Még mindig türelmesen várunk a Burnout sorozat folytatására, holott lehet, hogy soha nem lesz következő játék. A Criterion egy ügyes csapat, de ahelyett, hogy egy vadonatúj saját projekten dolgozna, az Electronic Arts kérésére inkább másoknak segít be.

Az EA közleménye szerint a cím nélküli, de "Beyond Cars" néven emlegetett extrémsportjáték már a múlté, a Criterion továbblépett. Pedig 2014-ben a csapat tagjai lelkesen meséltek róla, azt ígérték, ez lesz a valaha volt legnagyobb játékuk. Autók mellett quadokat, helikoptereket, jet skiket és hajókat is vezethettünk volna, valamint ejtőernyőzést és szárnyasruhával repülést is terveztek. 

A fejlesztők most a PlayStation VR-os Star Wars Battlefront: X-Wing VR Missionnél segítenek be, de a háttérben már tervezgetik új IP-jukat. Annyi biztos, hogy sem a Beyond Cars nem készül, sem a Burnout nem kap folytatást egyelőre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)