Hirdetés

Nem autós játékon dolgozik a Criterion

|

A Terep2 készítője, Nagymáthé Dénes mondott pár szót a titokzatos projektről, valamint arról, hogy hova tűnt a 2014-ben bemutatott Beyond Cars.

Hirdetés

Valószínűleg senki nem venné rossz néven, ha a Criterion végre újra a Burnout franchise-on kezdene dolgozni, de egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy a sorozat még pihen. 

Hirdetés

Viszont a csapat addig is gyárt. Amellett, hogy besegít az EA más stúdióinak például a Need for Speed és a Star Wars Battlefront játékok fejlesztésébe (természetesen a járművek kapcsán), lassan, de folyamatosan készít valamit, amiről eddig csak sejtettük, hogy nem versenyjáték lesz.

A Checkpoint podcast legújabb adásában Stöki és Grath Nagymáthé Dénessel beszélgetett, akinek a Terep2 nevű csodát köszönhetjük, és jelenleg a Criterion egyik fejlesztője. Sokat nem mondhatott a projektről, de megerősítette, hogy nem versenyezni kell benne, és teljesen ez a csapat készíti. Új területekre látogatnak vele, amiken még sem az EA, sem más nem nagyon járt. Nem folytatás lesz, hanem valami vadonatúj. Talán jövőre bejelenthetik, de még ez sem biztos, nagyon nagy projektről van szó.

Mondott pár szót a Beyond Carsról is, amit 2014-ben mutattak be az E3-on, de azóta elkaszálták. Ez olyan lett volna, mint a The Crew 2, csak sokkal jobb. Az EA nem találta elég ambíciózusnak, piackutatás után még nagyobbra akarták csinálni, ezért parkolópályára került.

Érdemes a teljes adást meghallgatni, nagyon érdekes Nagymáthé munkássága. A criterionos rész 1:10:00 körül kezdődik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)