Hirdetés

Criterion: Több Burnout és több Need for Speed lenne jó

|

Kész új játékok gyártására a Criterion.

Hirdetés

Kíváncsian várjuk, hogy a kis Burnout aromával megbolondított új Need for Speed: Hot Pursuit hogyan fog majd ízleni a nagyközönségnek. A készítő Criterion pedig már most a jövőbe veti tekintetét.

A gárda nagyon szeretne még több Need for Speed játékot készíteni, de ugyan így van a Burnout játékokkal is. „Mindkettőt egyformán szeretem, mert ezek a legszórakoztatóbb játékok amit nyújtani tudnunk az embereknek Függetlenül attól, hogy most Burnoutnak vagy Need for Speednek hívják."-nyilatkozta Craig Sullivan producer. "Szeretnék-e új Burnout játékot csinálni? Igen! Szeretnék-e új Need for Speed játékot csinálni? Igen! Szeretnék-e valami teljesen mást kihozni ebből a kettőből? Igen! Szeretek játékokat készíteni. Ez a világ legklasszabb munkája."-tette hozzá. Mi támogatunk Craig!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)