Hirdetés

Nem versenyjáték lehet a Burnout készítőinek következő címe

|

Legalábbis meglehetősen kevés versenyjátékban van közelharc.

Hirdetés

Miközben mi arra várunk, hogy az Electronic Arts bejelentse végre a már jó néhány helyen felbukkant Burnout Paradise Remasteredet, a Criterion Games sem tétlenkedik és a következő projektjén dolgozik, amelyhez új munkatársakat keresnek. Ezeknek a hirdetéseknek köszönhetően lehet róla valamiféle sejtésünk, hogy mégis min ügyködnek éppen. 

Hirdetés

A PC Games News bukkant rá, hogy a Criterion "lead combat designer" feladatkörbe keres új munkaerőt, aki a leírás szerint a harc minden típusához ért, de legfőképpen a közelharchoz, valamint megemlíti az akció- és kalandjátékokban való jártasságot is. Más betöltendő pozíciókból az is kiolvasható, hogy egy nyitott világú címen dolgoznak, amely egy teljesen új IP lesz.

Az állások típusa miatt a spekulációk szerint a fejlesztés még nagyon korai szakaszában járhat. Remélhetőleg tovább jut majd, mint a stúdió egyik korábbi munkája, a Beyond Cars című extrémsport-játék.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)