Hirdetés

Crookz - The Big Heist - a 2019/03-as GameStar teljes játéka

|

Ha szeretitek a lopakodós játékokat, akkor a márciusi teljes játékunkat imádni fogjátok.

Hirdetés

Ömlenek a több száz órányi szórakozást ígérő játékok, ezért úgy gondoltuk, márciusban is egy lazább címet csomagolunk a GameStar magazin mellé. Persze ne gondoljátok, hogy, hogy a Crookz fél kézzel is végigjátszható, miközben vártok az Anthem töltőképernyőjén, bőven akad majd kihívás.

Hirdetés

A Crookz - The Big Heist sztorija egészen a '70-es évekig repít majd visza titeket: neonfények, funky zene, hatalmas afro frizurák, trapézgatyák, meg persze megannyi simlis bűnöző, akik már-már művészi szintre emelték a mesterséget. Csapatunkkal a legzsírosabb célpontokat kell megszabadítani értékes ékszerektől és egyéb csecsebecséktől.

Ebben a taktikai-stratégiai játékban 18 küldetésen keresztül tervezgethetjük az évszázad bűntényeit. A csapatunkat mi magunk állíthatjuk össze, így mindenki teljesen egyedi startégiával vághat neki az egyes fejezeteknek. Persze mit sem érnek a specialisták menő kütyük nélkül: robbanóanyagok, elektromos jelzavarók, sőt, még kloroform, is van az eszköztárunkban. A tökéletes tervezés kulcsfontosságú, de jobb, ha felkészültök arra, hogy bármikor beüthet a krach. Ha pedig végigtoltátok az összes küldetést, akkor jöhet a Challenge Mode, ahol a világ legügyesebb betörőivel mérhetitek össze tudásotokat.

Bár az egyes bűntények komoly előkészületet igényelnek, a gépeteket nem nagyon kell felkészíteni a kalandra: a játék futtatásához mindössze egy Windows 7-et futtató, legalább Intel Pentium Core 2 Duo E6750 / Amd Athlon II X2 250-es procivel, 4 GB RAM-mal és egy Nvidia 8800GT / Radeon HD 3870 videokártyával felszerelt PC-re lesz szükség.

A játék aktiválásához internetkapcsolat szükséges, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2019/03-as számát 2019. március 14. csütörtöktől találjátok meg az újságárusoknál. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)