Hirdetés

Cross Plane - kontroller beépített képernyővel

|

Kickstarteren bukkant fel egy új periféria, ami nagyon hasonlít egy bizonyos konzol egyedi kontrolleréhez, viszont Ouyával, PC-vel, PlayStation 3-mal és Xbox 360-nal kompatibilis.

Hirdetés

Nem mondjuk, hogy a Cross Plane ötlete a Nintendo Wii U GamePadjétől származik, de ettől még nem kizárt, hogy igaz az állítás.

A 7 hüvelykes, 720p felbontású képernyővel, két analóggal, rezgőmotorral és egy D-paddel (és a hagyományos gombokkal) felszerelt kontroller nem képes mozgásérzékelésre, nincs benne mikrofon vagy kamera, ráadásul a képernyőt is hiába tapogatnánk, úgyhogy aki arra számít, hogy mostantól a Wii U által nyújtotthoz hasonló élményt kap, csalódni fog. A Cross Plane lényege, hogy a lakásunkon belül bárhol játszhassunk szeretett játékainkkal, legyenek azok androidosak, PC-sek, PS3-asak vagy Xbox 360-asak.

Minden platformhoz venni kell egy úgynevezett controller pakot, ez szabja meg, hogy hogyan működjön az irányítás. A készítőknek 350 000 dollárra van szükségük a projekt sikeresnek nyilvánításához, maga az eszköz pedig 349 dollárba (kb. 80000 forint) kerül egy controller pakkal (a két controller pakos változat 410 dollár), és valószínűleg 2014 májusában már kapható lesz. Fontos megjegyezni, hogy mivel a vevő gépezetet HDMI porthoz kell csatlakoztatni, nem támogatja a régi Xbox 360 konzolokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)