Hirdetés

Cross-play támogatást kap a Halo: The Master Chief Collection

|

Hamarosan együtt játszhatnak a Halo játékok PC-s és xboxos játékosai.

Hirdetés

Lassan teljessé válik a Halo: The Master Chief Collection PC-n is, még a Halo 3: ODST és a Halo 4 hiányzik ehhez. Előbbi tesztelése ebben a hónapban kezdetét veszi,  utóbbi is megjelenhet valamikor idén, és akkor már csak a Halo 5 lesz az egyetlen, ami Xbox-exkluzív marad - remélhetőleg az sem sokáig.

Hirdetés

A 343 Industries ezután sem áll le, ugyanis - mint azt egy a napokban közzétett blogposztból megtudtuk - dolgoznak a cross-play támogatáson. Ennek része, hogy a PC-sek és az Xbox One-osok együtt játszhatnak majd, lehet irányítóeszköz szerint korlátozni a matchmakinget (hogy azok, akik csak más billentyűzet-egeresekkel vagy más kontrolleresekkel akarnak játszani, szabadon megtehessék), szerverrégiót váltani, valamint Xboxon is engedélyezik a billentyűzet és az egér használatát. A modtámogatás ugyancsak elérhetővé válik valamikor, de még nem tudni, mikor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)