Hirdetés

CrossFireX gamer notebook az Alienware műhelyéből

|

Két Mobility Radeon HD 3870 üzemel a legújabb M17-es erőműben.

Hirdetés

Mint bizonyára tudjátok, az Alienware leginkább arról nevezetes, hogy baromi erős hardverekből álló kész konfigurációkat árulnak irtó magas árakon. A tegnapi napon megérkezett a legújabb őrületük, mely a hordozható M17-es notebookban öltött testet. Meglehetősen testreszabható masináról van szó, mely kezdőára 1399 dollárról indul.

 

alien_m17.jpg

 

 

A leglényegesebb pontja az M17-nek a két Radeon HD 3870 grafikus lapka, melyek CrossFireX üzemmódban összesen 640 stream processzorral fűtik be az ufós vázat. Még asztali körökben is igen ritka ez a kiépítés, irigyeljük is rendesen azt, aki megvásárolja majd az M17-et. A központi egység tetszés szerint választható, a legdurvább választási lehetőséget a négymagos mobil Core 2 Extreme jelenti. Memóriából összesen 4 gigábájt kérhető a gépbe, ám nem holmi DDR2-es tömegcikkek, hanem rögtön DDR3-as típusok.

 

alien_m17_2.jpg
 

 

A háttértárak összmérete elérheti az 1TB-ot - hála a RAID tömbök támogatásának,  az optikai meghajtó szerepére pedig Blu-ray képes egység is választható. A gigabites Ethernet, az N-szabványt is támogató Wi-Fi és a 2.1-es BlueTooth vezérlő szintén az alapfelszereltség része, a HD-s adások vételére alkalmas tuner kártya viszont "csak" opcionálisan érhető el. Az M17 kijelzője 17 hüvelykes, és 1440×900 vagy 1920×1200képpont felbontásban kérhető.

 

alien_m17_3.jpg
 

 

Ha mindenből a maximumot válasszuk, akkor hamar eljuthatunk a 4000 dolláros végösszegig. Ezen a szinten még olyan egyéb extrák is beleférnek az összeállításba, mint az arcfelismerő AlienSense technológia vagy az ujjlenyomat-olvasó.

Bizonyára most sokan kedvet kaptak a vásárra. A több ezer dollár elköltéséhez ide tessék fáradni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)