Hirdetés

Crossout - elindult a sztorimód bétatesztje

|

Aki a PvP csaták helyett inkább felfedezné a poszt-apokaliptikus világ történetét, annak ezt érdemes lehet kipróbálni.

Hirdetés

A Crossout egy MMO PvP játék, amiben a játékosok gyilkolásra megfelelő verdákat építenek, és egymást lövik szét a poszt-apokaliptikus sivatagban. Van egy kis Mad Max érzete a cuccnak, ezt pedig az Adventure mód csak tovább erősíti majd.

Hirdetés

Az új módban egy gépi ellenfelekkel harcolva ismerhetünk meg egy történetet. A játék világában az emberiség egy része elvesztette az eszét, mindenkire rátámadnak, és folyamatosan halálra vágynak. Aki valahogy kigyógyul ebből az állapotból, az is elveszti minden emlékét az addigi életéről. Mi egy kigyógyult karaktert irányítunk majd. Célunk elveszett emlékeink visszaszerzése, és a pusztaságot mérgező kór forrásának felkutatása lesz.

A küldetéseket egyedül vagy haverokkal is végigtolhatjuk, bármelyik járgányunkat felhasználhatjuk, és bármikor kiléphetünk egy-egy küldetésből. Amikor visszamegyünk, akkor ugyanonnan folytathatjuk majd, ahol abbahagytuk.

Az új játékmód jelenleg zárt béta fázisban van, és garantáltan csak azoknak elérhető, akiknek megvan a Wholesale Recall csomag. Akik bíznak a szerencséjükben, azok ezen a linken keresztül kérvényezhetnek béta kulcsot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)