Hirdetés

Crossroads Inn - indul a fantasy kocsma közösségi kalapozása

|

Ha ti is szeretnétek menedzselni egy szerepjátékos tavernát, akkor a Kickstarteren keresztül már segíthetitek a fejlesztőket.

Hirdetés

A Kraken Unleashed ígéretes játékában ezúttal nem a nagy hőst alakítjuk, aki betér a legközelebbi fogadóba, hogy megnedvesítse a torkát és információkat szerezzen, hanem a pult másik oldalán fogunk állni, mi magunk leszünk a kocsmáros, aki a helyet igazgatja. A Crossroads Inn ugyanis egy olyan szimulátor lesz, amiben saját tavernát építhetünk, amit utána nyilván menedzselni is kell. 

Hirdetés

A projekt kickstarteres kampánya most elindult, errefelé tudjátok támogatni az ötletet. A fejlesztők 30 ezer dollárt szeretnének kérni ahhoz, hogy megvalósulhasson a Crossroads Inn, a hír írásának pillanatában pedig ebből már 4 ezer össze is jött. Hogy meghozzák a kedvünket az adakozáshoz, a csapat összerántott egy sztori trailert is:

Ahogyan a videóból is leszűrhető, bizony sok múlik majd rajtunk, hiszen olyan döntéseket hozhatunk, amik nagyban befolyásolják majd a királyságot. A Crossroads Inn megjelenése még idén várható PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)