Hirdetés

Ez a mod Azeroth seregeit engedi rá a Crusader Kings II-re

|

Ha a Warcraft csatáit szívesebben látnád egy nagy, birodalomfoglalós stratégiai játék rendszerében, akkor ezt a modot imádni fogod.

Hirdetés

Idén lesz 25 éves a Blizzard egyik legkedveltebb szériája. Idén nyáron felpörög a World of Warcraft Classic, és elvileg még ebben az évben meg kellene kapjuk a WarCraft III: Reforgedot is. Nem csoda, ha a rajongók teljesen rákattantak a témára.

Hirdetés

A régi-újdonságokra várva tanácsos lehet előhúzni a Crusader Kings II-t is, amihez készült egy nagyon szépen felépített Warcraft mod. Ebben Azeroth seregeit ereszthetjük egymásnak és vívhatunk hatalmas csatákat a sorozat történelmében még nem tapasztalt módon. A telepítéséhez csak az alapjátékra és az itt megtalálható fájlokra lesz szükséged.

El leszünk vele, amíg várjuk Reforged infókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)