Hirdetés

Megint egy ingyenes játék hétvégére

|

Komoly stratéga vagy? Akkor már tudjuk, mivel fogsz játszani a hétvégén. Ráadásul ingyen.

Hirdetés

A Crusader Kings 2 még 2012 elején érkezett, és azóta is egy meglehetősen rajongótábor nyúzza nap mint nap. Eddig 1 millió elégedett vásárló töltötte le a Steamről, ezért is adja meg a Paradox a lehetőséget, hogy most ingyen kipróbáljátok.

A játék a középkorba helyezi a stratégát, akinek át kell vennie az irányítást egy dinasztia felett, amit generációkon keresztül irányíthat. Nincs végcél és győzelmi zászló: azt csinálsz, amit szeretnél. Persze ha komolyan veszed, és összehoznád a történelem legtiszteletreméltóbb uralkodóházát, az alapvetően nem egy rossz elhatározás.

A Crusader Kings 2 különlegessége az, hogy megszervezhetsz orgyilkosságokat, szövetségeket hozhatsz össze házasságok útján, vagy háborút is vívhatsz egészen addig, amíg egy kedves családtagod hátba nem szúr vagy kapsz el egy borzalmas betegséget. Vagyis a szokásos.

Ha szeretnétek kipróbálni, akkor irány a Steam. A játék letölthető PC-re Mac-re és Linuxra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)