Hirdetés

Crusader Kings II - dátumot kapott a Way of Life DLC

|

Ismét új kiegészítővel bővül a Paradox népszerű játéka, amely némi RPG ízt visz a stratégiába.

Hirdetés

A Paradox Interactive elérkezettnek látta az időt arra, hogy bejelentse a Crusader Kings II következő kiegészítőjének megjelenési dátumát, ezáltal az ünnepek alatt nem csak az ajándékok miatt fognak elégedetten mosolyogni a stratégák.

A Way of Life névre hallgató csomag legfontosabb újítása, hogy szerepjátékos elemekkel ruházza fel a Paradox stratégiáját, vagyis az új Focus rendszernek köszönhetően variálhatjuk a karakterünk skilljeit és befolyásolhatjuk, hogy a későbbiek folyamán milyen események történjenek meg vele, ráadásul elérhetővé válnak új diplomáciai kapcsolatok is (párbaj, csábítás, szakítás, kémkedés stb.). Ezenkívül sok más mellett több száz új esemény is bekerül. 

A Crusader Kings II: Way of Life december 16-án jelenik meg PC-re, Mac-re és Linux-ra, körülbelül 8 dolláros (~1985 forintos) árcédulával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)