Hirdetés

Valós időben öregszenek majd a karakterek a Crusader Kings 3-ban

|

Minden korábbinál komolyabb szerepet kap a vizualitás az új Crusader Kingsben.

Hirdetés

A Paradox Interactive grandiózus stratégiai játékának története újabb fejezethez közelít, a játék harmadik részében pedig kiemelt szerepet kap a látványvilág. Egy újabb tartalmas fejlesztői videó mutatja be, milyen változásokra számíthatunk az előző részhez képest, érdemes végignézni a cuccot, mert bőven akad benne érdekesség.

Hirdetés

Jó néhány apróbb, de annál nagyobb horderejű változásra készülhetünk a Crusader Kings 3 kapcsán. Az egyik komoly játékdizájnt érintő változtatása a játékosok udvarát érinti, ahol az előző részekkel ellentétben jóval kevesebb karaktert fogadhatunk be - ám akik csatlakoznak követőinkhez, azok sokkal fontosabb elemeit képezik majd a játéknak.

A cselszövéseket is egy mélyebb rendszeren keresztül tervezhetjük meg, továbbá a földbirtokokra való igényeinket is tudatosan fabrikálhatjuk mostantól, ezzel kevésbé a véletlenre bízva terjeszkedésünk sikerét.

Az aktuális fejlesztői napló a karakterek korszerű reprezentációját hangsúlyozza, hiszen a széria harmadik részében már valós időben fognak azok öregedni, és a genetika áldásos (már akinek) hatása is látványosabban lesz tetten érhető rajtuk. Emellett ruházatuk is pontosan tükrözi majd egy adott karakter társadalmi beágyazottságát, vagy épp gazdagságát.

A Crusader Kings-széria a szerepjátékos elemeivel egyértelműen megreformálta a grand strategy műfajt, így kíváncsian várjuk, hogy a trónörökös is felnő-e majd a feladathoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)