Hirdetés

Egy középkori stratégiai játék lehet most ingyen a tiétek

|

Ezúttal elég a Steamet megnyitni, hogy örökre a játéktáratok tagjává váljon egy kiváló stratégia.

Hirdetés

Remélhetőleg hallottatok már a Paradox Interactive-ról, aminek a műfajban olyan játékokat köszönhetünk, mint a Hearts of Iron, a Stellaris vagy az Europa Universalis. 

Hirdetés

Szintén hozzájuk kötődik a Crusader Kings II, mely egy Grand Strategy, aminek helyszíne a középkori Európa. A sötét középkor végén járunk, de nyugalom még nincs. Saját dinasztiánkat terelgethetjük, törvényeket hozhatunk, szövetségre léphetünk nemesekkel, és biztosíthatjuk, hogy családfánk hosszú évtizedeken át fennmaradjon. 

A Windows-on, Mac-en és Linuxon is futó játékot most vasárnap este 7-ig ingyen tölthetitek le a Steamről, és örökre a tiétek is marad. A DLC-k 33-50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg. Ha érdeklődtök a mély stratégiai játékok iránt, éljetek a lehetőséggel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)