Hirdetés

Crusader Kings III - az előző részek egy nagy hiányosságát pótolja majd

|

Egy középkori játékból kihagyni a lovagokat nem éppen a legbölcsebb húzás, ami miatt sok kritikát kaptak a korábbi részek. A páncélos nemességre ezúttal már odafigyeltek a fejlesztők.

Hirdetés

A Crusader Kings sorozat komplex módon mutatta be a középkori királyságok működését, és a részletes mechanikáknak köszönhetően igen a változatos módokon igazgathattuk saját birodalmunkat. Kissé érthetetlen módon azonban a lovagok kimaradtak az első két részből, márpedig ezt a kort meghatározta a páncélos harcosok jelenléte.

Hirdetés

A Paradox fejlesztői egy videóban meséltek arról, hogy milyen újdonságokat tartalmaz majd a készülő Crusader Kings III; leginkább a játék harcrendszerét vették górcső alá. Ennek egyik legérdekesebb aspektusa, hogy ezúttal már lesznek olyan vazallusok és udvaroncok, akiknél magasabb lesz "vitézség" nevű képesség értéke, ennek megfelelően sokkal hasznosabbak lesznek a csatákban egy átlagos egységnél.

Ezekből a lovagokból csak meghatározott számú lehet a seregünkben, de változatos módokon édesgethetjük majd őket lobogónk alá. Ebben a videóban mondják el a fejlesztők, hogy mikkel készülnek még a széria harmadik részében:

A Crusader Kings III valamikor 2020-ban jelenik majd meg PC-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)