Hirdetés

Ha elég gyorsak vagytok, bezsebelhettek egy ingyen DLC-t az egyik legjobb középkori stratégiához

|

Nemsokára véget ér az akció, így most tényleg erősen ajánlott sietni.

Hirdetés

Örülhetnek a stratégiai játékok rajongói, hiszen készül már a Crusader Kings III, ami már most elég ígéretesnek tűnik. Persze azért még az elődje is nagy népszerűségnek örvend a játékosok körében, és most díjmentesen be is szerezhetünk egy apró kiegészítést hozzá.

Hirdetés

Ingyenesen megszerezhető Steamen a Crusader Kings II egyik DLC-je, a The Reaper's Due, ami vadonatúj, a különféle járványokhoz, például a rettegett fekete halálhoz, vagyis a pestishez kapcsolódó rendszerekkel bővíti ki a játékot. Ezzel pedig még színesebbé tehetjük a már amúgy sem unalmas szimulátort.

Azonban érdemes sietni, mivel az ajánlat csak ma 18:00-ig érvényes. Ha bezsákolnátok az ajándék DLC-t, akkor keressétek fel a játék Steam-oldalát!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)