Hirdetés

Crusader Kings II - Európa helyett irány Westeros és Középfölde!

|

A Trónok harca és A Gyűrűk Ura helyszíneit is bejárhatjuk a most megjelent két modnak köszönhetően. Erősen ajánljuk.

Hirdetés

Vannak olyan IP-k, amik akármennyire is közel állnak a szívünkhöz, nem kapják meg azokat a játékadaptációkat, amiket érdemelnének. Itt jönnek a képbe a hős modderek, akik egy arra alkalmas játékból időt és energiát nem kímélve jobbat varázsolnak, mint bármelyik hivatalos adaptáció. Ebben az esetben a Trónok harca, és A Gyűrűk Ura világába vethetjük bele magunkat, egy-egy Crusader Kings II modnak köszönhetően.

A George R. R. Martin fantáziavilágát feldolgozó mod Robert Baratheon lázadásától kezdi a játékot, és a világban megtalálható szinte bármely nemesként belevethetjük magunkat a látszólag soha véget nem érő harcba, ami persze a Vastrónért zajlik. Az eredeti játékhoz képest bekerült egy újfajta orgyilkos-rendszer, ahogy a lovagok is helyet kapnak a karakterek között.

Emellett bár az északi vadak még nincsenek benne a jelenlegi verzióban, az Éjjeli Őrség már ott posztol a Falon. Olyan véletlenszerű események is megjelenhetnek, mint a küzdelem általi tárgyalást követelő foglyok, de előbb-utóbb „beköszönt a tél” is.

A Middle Earth Project névre keresztelt modifikáció Tolkien univerzumára cseréli a Crusader Kings II-ben alapértelmezettként meghódítható középkori Európát. Egyik legjobb tulajdonsága, hogy bizonyos mechanizmusok és játékbeli célok egy-egy frakcióhoz kötődnek, így értelemszerűen teljesen más élményt nyújt a játék attól függően, kiket alakítasz.

Nektek hogy tetszenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)