Hirdetés

Crusader Kings III - folytatódik a Paradox kiváló stratégiai sorozata

|

Jövőre ismét nekiláthatunk középkori birodalmunk kiépítésébe, ráadásul ezúttal sokkal kezdőbarátabb formában.

Hirdetés

A 2012-ben megjelent Crusader Kings II rengeteg DLC-vel bővült az évek során, és érdekes játékmenetének hála hosszú órákig volt képes lekötni a stratégiai címek iránt érdeklődőket. Azonban a Paradox elérkezettnek látta az időt egy folytatás bejelentésére. A srácok a PDXCON 2019-en leplezték le a Crusader Kings III-at, ami a jelenlegi tervek szerint valamikor 2020-ban jelenhet meg PC-re Steamen, illetve az Xbox Game Pass kínálatában is elérhető lesz.

Hirdetés

A Paradox úgy döntött, kihajítja az ablakon az előző epizód nem túl felhasználóbarát kezelőfelületét, és egy olyan interfészt alkottak meg, amelyen a kezdők is sokkal egyszerűbben kiigazodhatnak. A játék alapjai nem változnak, viszont a fejlesztők jó pár újdonsággal szeretnék feldobni a mókát, így például választhatunk majd életstílust az uralkodónk számára, és még a stressz-szintjére is figyelnünk kell.

Ti adtok majd neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)