Hirdetés

Crush the Castle - Vár állott, most kőhalom

|

Katapultunk segítségével bombázzuk halálra a hatótávolságunkban található erődítmények lakóit.

Hirdetés

Mennyivel könnyebb napjaink tábornokainak dolga, mint egykoron középkori kollégáiké. A tizennegyedik századot megelőzően hatalmas katapultokkal rombolták porig az ellenálló városokat, várakat. Manapság egyetlen gombnyomással atomtámadást indíthatnak egy választott ország ellen. Vasárnapi Játéközön ajánlónkban jócskán visszapörgetjük az idő kerekét és újra meghonosítjuk az először időszámításunk után 399-ben használt katapultokat.

Könnyen megszerethető a Crush the Castle névre keresztelt „lövölde”, melyben az egyszerű felépítésű várak teljes udvartartását szükséges legyilkolnunk a rendelkezésünkre bocsájtott hatalmas csúzli segítségével. Előre meghatározott mennyiségű munícióból kell gazdálkodnunk, miután becéloztuk az építményt a [SPACE] leütésével mozgásba hozzuk a katapultot, majd a [SPACE] billentyűre újfent rátenyerelve elengedjük a lövedéket. Az első pályákon aprócska köveket hajigálunk, majd később egyre erősebb és nagyobb szikladarabokkal. Amennyiben mindenkit megöltünk a várban, folytathatjuk utunkat a huszonnégy szintet számláló alkotásban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)