Hirdetés

CryEngine 3 - a CryTek esetleg elérhetővé teszi majd mindenki számára.

|

Lehet, hogy hamarosan a CryEngine 3 is elérhető lesz bárkinek?

Hirdetés

A CryTek társalapítója, Anvi Yerli azt nyilatkozta, hogy a cég tervezi a CryEngine fejlesztő kit kiadását.

A Developnak nyilatkozva az is kiderült, hogy a CryEngine 3 extrém módon felhasználóbarátra készül, hogy független fejlesztők is használhassák, azonban még nem készült el a jövőbeli nyilvános enginehez való üzleti modell.

"Az biztos, hogy vagy nagyon alacsony befektetés kell a használatához, vagy talán ingyenes lesz" . mondta Yerli "Természetesen egy CryEngine SDK-t mindenki az UDK-hoz és a Unityhez fogja hasonlítani, de mi úgy gondoljuk a verseny csak jót fog tenni a független játékfejlesztő közösségnek."

Arra a kérdésre, hogy a CryTek belép-e a mobilfejlesztők közé Anvi Yerli azt mondta: "Ennek lenne értelme, és a CryTeket nagyon érdekli a dolog."

"Most is van néhány fejlesztőnk, aki mobillal és böngészős játékok technológiájával foglalkozik. A mi nézőpontunkból a mi technológiánk nagyon fejlett, így high-end tartalmakat szeretnénk látni, amelyek ezzel készülnek. Ettől függetlenül stratégiai szempontból a mobil és hálózatos projectek nagyon fontosak a CryTeknek. Technológiai szempontból a mobil platformok nagyon gyorsan fejlődnek - s ahogy most elnézem, a mai modern konzoltechnológia néhány éven belül elérhető lesz mobilon is. Eddig lassan mozdultunk mind a mobil, mind a böngészős játékok piacán, de innovatívaknak kell lennünk." - mondta Anvi Yerli.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)