Hirdetés

CryEngine 3-mal süllyed a Titanic

|

A 100 éves évforduló alkalmából az ORM Entertainment kiadott egy trailert a készülő játékukból.

Hirdetés

A Titanic: Lost in the Darkness mögött modderek állnak, akiknek a készülő játékáról nemrég még nem lehetett tudni, hogy egy egyszerű Crysis 2 mod lesz, avagy nem.

Mostanra azonban úgy tűnik, hogy egy önmagában futó dologhoz van szerencsénk, melynek nemcsak a CryEngine 3 motor miatt lesz érdekessége, hanem a sztori is jónak ígérkezik. Eszerint 1985-ben megtalálják az óceán fenekén a Titanic érintetlen roncsát, aminek a híre bejárja a világot, így bukkannak rá a 93 éves Howard Williams-re, aki a katasztrófa egyik túlélője.

Daniel Louis újságíró azonnal rácuppan a témára, és nekilát, hogy kiszedje az öregből a történetét. Kiderül, hogy Williams egy bankrablást követően sietve távozni kényszerült Londonból, így került a Titanic fedélzetére, méghozzá egy szerencsés véletlen folytán a harmadosztály helyett az első osztályra.

Minden hibátlannak tűnt, amíg nem jött a jéghegy, melynek következtében a harmadosztály utasai számára Williams maradt az egyetlen remény, hogy eljussanak a mentőcsónakokig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)