Hirdetés

Az egyik legélethűbb játékbeli esőt hozza el ez a rajongói CryEngine-demó

|

Vannak olyan valós jelenségek, amiket nem könnyű visszaadni számítógépes grafikán keresztül, és bár az eső közéjük tartozik, egy CryEngine-es demóban ez is kiválóan sikerült.

Hirdetés

A Cryengine legújabb változata elég flexibilis, hiszen például a Star Citizen mellett a Crytek motorja fut a Sonic Boom: Rise of Lyric alatt is, de általában nem ezért, hanem a rendkívül valósághű effektek miatt vagyunk kíváncsiak a játékokra, amik ezzzel az engine-nel készülnek. Egy rajongó pedig, kihasználva a motorban rejlő lehetőségeket, olyan effekteket varázsol a képernyőre, amiket ritkán látunk.

A 18T200 néven különböző grafikai demonstrációkat feltöltő srác legutóbbi videóján egy saját effektet mutat be, amivel elképesztően szép esőt varázsolt a képernyőre, beleértve a fénysugarak törését a vizen, a vízgyűrűket, amik egy-egy becsapódó vízcsepp körül keletkeznek, vagy azt, ahogy a cseppek lefolynak egy üveges felületen. Ez a videó, vagy a nemrég látott Star Wars Battlefront-pályák, amiket a CryEngine-ben sikerült újraalkotni, nem csak a motor képességeit mutatják meg kiválóan, hanem azt is, hogy az egyre könnyebben hozzáférhető motorokhoz rengeteg tehetséges rajnogó - és potenciális fejlesztő - is társul, akik ki tudják hozni a maximumot a rendelkezésre álló technológiából.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)