Hirdetés

Cryostasis - Az Action Forms nem alszik

|

Ahogy említettem a nyitó hírben, az Action Forms csapata egy teljesen új játékon dolgozik. A Vivisector után nem túl meglepő, hogy a Cryostasis: Sleep of Reason is egy FPS lesz, egészen pontosan egy horror-akció alkotás. Az 1968-as orosz, északi-sarki állomáson, a Pole 21-en vagyunk. A főhős egy Alexander Nesterov nevű meteorológus, aki véletlenül egy öreg jégtörő masinában ragadt hosszú évekkel ezelőtt. A történet lényegében egy kapitány, és annak drámájáról szól, mindezt pedig egy eléggé látványos köntösbe öltöztették. A játékban 10 pályán nyomulhatunk, több ilyesztő ellenfélell akadunk majd össze, NPC-k segítik utunkat, és 8, a valós történelemben is megtalálható fegyvert használhatunk. Természetesen a játék kint lesz az idei E3-on, így várható, hogy hamarosan befut róla néhány finom videó, vagy hasonló.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)