Hirdetés

Cryostasis nyereményjáték!

|

Most tél van és csend és hó és halál! De főleg halál! Ha vonz az ilyesmi, nyerj magadnak Cryostasis játékot - klikk és eláruljuk, hogyan.

Hirdetés

Itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy nyerj egyet három dobozos (mégis milyen, zacskós?) PC-s Cryostasis játékunkból, melyeket a Multimédia Holding jóvoltából ajánlunk fel népgazdasági hasznosításra! De gyorsan, mielőtt BZ megeszi őket:

És hogy hogyan? Hát kérlek.

1. Fogj egy fényképezőgépet, vagy egy kamerás mobilt.
2. Lépj oda a hűtőszekrényedhez.
3. Nyisd ki.
4. Tegyél be egy olyan tárgyat, ami a LEHETŐ LEGKEVÉSBÉ ILLIK ODA. Hát a hűtőszekrénybe.
5. Fényképezd le.
6. Küldd el a fényképet az arena@gamestar.hu címre, „Cryostasis játék!" jeligére.

A három legviccesebb, legelborultabb fénykép készítője kapja a három játékot (fejenként egyet). Itt szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy bár az ihletet a Cryostasis adta, Ti ne onnan merítsetek ötleteket, mert nem szeretnénk a hűtőszekrényetekben feldarabolt hullákat, miegyebet látni. De tényleg. Még fényképen sem. (És valószínűleg azok sem, akikkel közös háztartásban éltek.)

Szóval... lássuk a hűtőt! A beküldési határidő: 2009. május 8.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)