Hirdetés

Cryostasis nyereményjáték - Nyertesek

|

Vérfagyasztó fotópályázataitokat kiértékelve most gazdára talál a három eredeti Cryostasis: The Sleep of Reason játék

Hirdetés

A határidő lejárt, a pályamunkák megérkeztek. Véget ért a sarkvidéki Cryostasis: The Sleep of Reason nyereményjátékunk, s a három szerencsés nyertes kiléte sem titok már. Igazából kicsit tartottunk tőle, hogy a feladatnak megfelelni akarván tutira mentek, és a leginkább oda nem illőbb tárgyként beteszitek mondjuk a nagyit a hűtőbe, de szerencsére az élőlények hibernálása „viszonylag" kevés pályázónak jutott eszébe. A megannyi kiváló alkotás közül most a három abszolút top következik, amelyek készítőinek ez úton is gratulálunk a Cryostasis: The Sleep of Reason nyereményükhöz.

Csizmadia Péter barátunk meglehetősen otthonosan érzi magát a hűtőszekrényben is. Mikor reggel felébred, egy mozdulattal kitolja magát a hűtő fiókjából, majd az emeletre siet, hogy az éjszakai nikotinkiesését pótolni tudja. Házibuli esetén ugyan ebben a helyiségben fogadja a vendégeket, akik mindig vevők egy kis behűtött whisky-re és egy kiadós darts-ra. Mielőtt a csak ruháknak fenntartott második emeleten felöltözne természetesen a fürdőszobába siet, ahol kisebb-nagyobb dolgának végeztével (a legfrissebb GameStar társaságában) harmatvízzel megmosdik. A nap végére általában már csak annyi ereje marad, hogy az ágyban heverészve megpróbálja megdönteni Tetris rekordját, majd a 100 Holdas Pagony kedves lakóival szelíd álomba szenderül. Gratulálunk!

Felföldi Balázs anyukáját villámcsapásként érte, mikor a megrakott kosárkával hazaérvén nem talált finomságainak helyet a hűtőben. A talpraesett asszony egy percre sem esett kétségbe, és „megértve" gyermeke poénját annak játékgyűjteményéből készítette az aznapi vacsit. S mint hogy az efféle optikai lemezek nem igazán kompatibilisek a mikrohullámú sütővel, ezért Balázs most kezdheti előröl az egészet. Neki is gratulálunk!

Froosty barátunkhoz hasonlóan mi sem vállaltuk volna valódi nevünket akkor, ha a saját szerelem szamarunkkal neveztünk volna a Cryostasis: The Sleep of Reason nyereményjátékon. Bár ha jobban belegondolunk ez is egy hatalmas tett, hisz magánéletének legintimebb részleteit nem minden nap teszi közbeszéd tárgyává az ember. Kell hozzá tartás. Persze titkon azért még reméljük, hogy a jámbor állat farán tátongó lyuk csak a kiszakadt szelepnek a helye. Ugye? Neki is gratulálunk!

Amúgy pedig mindenkinek köszönjük, hogy elborult fotóival könnyes röhögésbe segítette a komplett GameStar csapatot. Az összes pályamunka megtekinthető a számára fenntartott galériában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)