Hirdetés

Neverwinter - PlayStation 4-re is készül?

|

Az Xbox One után hamarosan a másik jelenlegi generációs konzolra is ellátogathat a D&D-re alapuló online szerepjáték.

Hirdetés

Az egykor hihetetlenül népszerű MMORPG játékok manapság már egyre nehezebben állják meg a helyüket a PC platformon, ennek orvosolására pedig az utóbbi időben egyre több ilyen játék próbálkozik a multiplatform megoldással. A DC Universe Online és a The Elder Scrolls Online után úgy néz ki, hogy a Neverwinter is ebbe az irányba halad, a korábbi Xbox One-os költözés után ezúttal a PS4-re.

A Wizards of the Coast csapata egy Twitch-stream keretében beszélt arról, hogy a játékot portolják a Sony konzoljára, de ennél komolyabban még nem beszéltek róla. Nyilván ezek után semmi garancia nincs arra, hogy tényleg készül az átirat, amíg nem jelentik be hivatalosan, de az Xboxos megjelenés után egyáltalán nem tűnik hihetetlennek.

Elvégre már elég sok MMO-nak ad otthont a PS4 már most is, hiszen a fent említett játékok mellett már egy ideje sikerrel futnak a platformon olyan cuccok is, mint a Final Fantasy 14 vagy a műfajba félig-meddig csatlakozó Destiny.

Ti mit gondoltok? Lehet jövője az MMORPG-knek konzolokon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)