Hirdetés

Crysis 2 - Kiszivárgott megjelenés?

|

Egy játékkereskedőtől kiszivárgott táblázaton több idei nagyágyú megjelenési dátuma is olvasható.

Hirdetés

Egy videojáték esetében a legnagyobb és legfontosabb kérdések egyike, hogy mégis mikor jelenik meg. S mivel az idei évre is sok nagy név eljövetele várható, így ezek megjelenési idejének (még ha csak pletykaszintű) ismerete számunkra majdhogynem létkérdés.

Egy, a GAME játékkereskedő cég birtokából most kikerült papiros állítólag több nagy cím Xbox 360-as megjelenési idejét is tartalmazza, amelyekre természetesen azonnal rácsapott a nemzetközi sajtó. Ezek között vannak napra pontosan megjövendöltek is, mint a szeptember 24-re datált Crysis 2, vagy a június 28-ra valószínűsített, és mostanában kissé eltűnt Singularity. Emellett havi pontossággal olvashatjuk a Call of Duty 7, a Fallout: New Vegas és a Band Hero 2 októberi, vagy épp a Brink szeptemeri megjelenését. Kis lista is van minderről. Szerintetek kamu?

Band Hero 2 - Október
Brink - SZeptember
Call of Duty 7 - Október
Crysis 2 - Szeptember 24
Fallout: New Vegas - Október
Guitar Hero 6 - Szeptember
Lego: Harry Potter: Years 1 - 4 - Május 28
Singularity - Június 28

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)