Hirdetés

Crysis 2: letölthető a Sandbox 3 szerkesztő

|

A Crysis 2 rajongói el vannak kényeztetve ezen a héten, de ennek így is kell lennie.

Hirdetés

A Crysis 2 jól bánik a játékosokkal, mert a "kiválasztottaknak" elkészült a DX 11 patch most pedig ingyenesen elérhetővé vált a Crysis 2 Mod SDK Pack, melynek segítségével bárki készíthet modokat, saját térképeket, és más tartalmakat a játékhoz. A csomag egyéb hasznos dolgokat is tartalmaz, mint például az FMOD Designer, Poly Bump, különféle beépülő modulok Mayahoz és 3ds Maxhoz. Az SDK innen letölthető, és mellé a Crytek megújítja a Crymod websiteot, mely jelenleg is karbantartás alatt van, de nemsokára helyet fog adni a játékosok alkotásainak. Fontos közlemény, hogy az SDK pack csak 64-bites operációs rendszeren tud életre kelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)