Hirdetés

Crysis 2 - New York az új csatatér

|

A korábban kiszivárgott információk alapján körvonalazódó sejtésünk beigazolódott, ezúttal a betondzsungelben kergetjük az idegeneket.

Hirdetés

A PlayStation Official Magazine márciusi száma leplezi le az immáron multiplatform Crysis 2 csatáinak otthont adó helyszínt.



A korábbi híreszteléseknek megfelelően a viszonylag csendes, hol forró, hol jeges őserdőből átnyergelünk kicsiny sárgolyónk legismertebb metropoliszába, New York városába. Az új csatatér minden bizonnyal megváltozott játékmenettel jár, civilek menekülnek, rendőri és katonai egységek próbálják fenntartani a rendet, biztosítani az evakuációt. Legalábbis erre engedett utalni a tavalyi Crysis 2 teaser.
Reméljük nem követ el akkora bakit a Crytek, hogy egy kiürített várost vet elénk gumicsontnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)