Hirdetés

Crysis 2 - Pofás lopott képek

|

Állítólag minden idők legszebb konzolos játékának ígérkezik. Nézzük meg!

Hirdetés

Nem szép dolog egy újságot laponként lefotózni majd feltölteni a netre, pláne ha azt a szentséges GameStarral teszik. Komolyabb játékcímek cikkeinek esetén viszont gyakran előfordul ez a csínytevés, s persze ilyenkor mi sem tudunk ellenélni a ropogós képeknek.

A nemrég megjelent PlayStation: The Official Magazine márciusi számában az erős elkonzolodáson átesett Crysis 2-t boncolgatják az ottani kollégák, akik arra a következtetésre jutottak, hogy a Crysis 2 lehet a legszebb grafikájú játék, ami konzolra, -s így PS3-ra- valaha megjelent. A nem tökéletes minőséggel készült képeket nézegetve javaslom olvasgassuk a mellé írt szöveget is. Megéri.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)