Hirdetés

Crysis 2 single player co-op?

|

Sok játékot szívesen játszanánk kooperatív módban - talán a Crysis 2-t fogjuk is!

Hirdetés

Alig pár napja vált elérhetővé a Mod SDK Pack, lelkes modderek máris belekezdtek a Crysis 2 single player részének "co-oposításába", azaz vállvetve is megküzdhetünk majd a ránk támadó katonai erőkkel és idegen lényekkel.

Ebből a modból látott most napvilágot néhány kép, íme:

A készítők egyelőre azzal a jelenséggel küzdenek, hogy néhány ajtó bezáródik a játékos mögött, illetve néhány lift elindul beszálló nélkül, de ezektől függetlenül elég jól haladnak. A mod első publikus változatában három pálya lesz játszható kooperatív módban: a Second Chance, a Terminus és a Dead Man Walking, ezekből láthattok most képeket. Akinek felkeltette az érdeklődését, az látogasson el a Crysus 2 Co-op ModDB-s oldalára, ahol a legfrissebb híreket közlik a készítők. Kíváncsian várjuk a végeredményt, de addig is osszátok meg velem: Ti milyen játékot játszanátok végig szívesen kooperatív módban, és kivel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)