Hirdetés

Crysis 2: szigeti hangulatban parázhatunk

|

Azért szeretjük a mod-okat, mert lehetőséget adnak arra, hogy kedvenc játékaink többlettartalmat kapjanak.

Hirdetés

Most kivételesen nem a fiatalság önfeledt, pajkos szórakozását szolgáló, zenés-táncos rendezvényről van szó, hanem egy mod-ról.

A mod jó, a mod értelmes, a mod szívünknek kedves. Azért, mert nem DLC, hogy két mandzsettagombért, meg egy új cipőért 400 forintot fizessünk.

A Crysis 2 esetében a Monastery Map is egy mod, melyet a Shadow Killer nevű formáció fejleszt. A CryEngine 3 ebben az esetben olyan megjelenést biztosít, mint amilyet a Viharsziget című filmben láthattunk, melyben Leonardo Di Caprio üldözte a bűnt bolond módon.

Jelenleg még csak 35 százalékban van kész, de folyamatosan dolgoznak rajta, és már most is szépen néz ki. A térkép egyébként egyrészt a felszíni objektumokat fogja tartalmazni, tehát templomkert, partszakasz, templom belsők, valamint leereszkedhetünk a felszín alá, a katakombákba is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)