Hirdetés

Crysis 2 szivárgás - megszólalt a Crytek

|

Végre megszólalt a Crytek a Crysis 2 szivárgásának ügyében.

Hirdetés

Először beszélt hosszabban a csapat a sajnálatos eseményről, mely keményen megrázta az egész fejlesztői gárdát.

"250 emberrel dolgozunk a bugok javításán, így szinte másodpercenként lesz jobb és szebb a játék. A január közepéről származó verzió egy nagyon rossz állapotban lévő játékot demonstrál" - mondta Nathan Camarillo, a Crytek egyik fejese.

Elmesélte, hogy amikor meglátták a torrent oldalakon az alkotásukat, sokkos állapotba került mindenki. A rövid ledöbbenés után viszont kitört náluk a pánik, és mindenki ordibálva kereste a felelősöket.

Végül, de nem utolsó sorban megköszönte a közösség hatalmas támogatását, mivel a sok leöltéssel foglalatoskodó ember mellett rengeteg vigasztaló szóval kedveskedő játékos is hallatta hangját.

Aki a végleges, és teljes Crysis 2 élményt szeretné megtapasztalni, az márciusban konzolokon és PC-n is felveheti a harcot az idegenek ellen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)