Hirdetés

Crysis 3 - befutott a második javítás

|

Megérkezett az 1.2-es javítás, PC-s játékosok előnyben.

Hirdetés

A Crysis 3 hivatalosan február 22-én jelent meg, de ez nem akadályozott meg minket abban, hogy már két nappal előtte teszteljük itt a GSO-n, a februári GameStar-ban pedig egy hosszabb hangvételű írást is olvashattatok róla.

Egy játék sem jelenik meg hibák nélkül, nem volt ez másképp a lövöldébe ültetett nanoruha divatbemutatóval sem, most viszont újabb patch érkezett hozzá 1.2-es verziószámmal, egyelőre csak PC-re. A legújabb tapasz néhány grafikai hibán kívül az el-eltűnő dögcédulákat, a fegyver testreszabásokat és néhány jármű irányítását javítja.

Ezen felül a Data Patch C is élesedett, mely a többjátékos mód indítása esetén töltődik le észrevétlenül gépünkre. Ebben jó néhány játékmenet elemen finomítanak, a célzástól kezdve a fegyverek hatótávolságán át egészen a matchmaking rendszerig. Örvendjünk hát, hiszen fényesebb a láncnál a nanoruha, PC-s katonák fegyverbe!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)