Hirdetés

Crysis 3 - vissza a dzsungelbe

|

A Crysis 3: The Lost Island nevű DLC visszarepít minket a dzsungelbe, új multiplayer tartalmakkal felvértezve.

Hirdetés

A Crysis 3 megjelenése egyúttal több javítást is hozott magával, amelyek tartalmi frissítést ugyan nem eredményeztek de jótékonyan befolyásolták a Crysis 3 gépigényét és előkészítették a terepet a következő DLC csomagnak, melyről most bővebb részleteket kaptunk.

Még hozzá sem láttunk a Crysis 3 teszt megírásához, a Crytek máris a Crysis 4 lehetséges részleteiről beszélt, valamint megtudtuk a csapat terveit a DLC-kkel kapcsolatban, amelynek első darabja a Crysis 3: The Lost Island. A többjátékos módot bővítő pakk június negyedikétől lesz elérhető PC, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra 15 dolláros, illetve 1200 Microsoft pontos áron.

Ezért az összegért cserébe négy térképet, két új játékmódot (Frenzy és Possession), valamint újabb fegyvereket kapunk jelenleg sem elhanyagolható arzenálunk bővítéséhez. A The Lost Island helyszíne a Csendes-óceán egy meg nem nevezett szigetén játszódik, ahol a játékosok kedvükre vadászhatják a lázadó erőket a Crysis, és a felújításra váró Far Cry első részéből jól ismert, de a CryEngine 3 teljesítményének köszönhetően sokkal szebb dzsungelkörnyezetben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)