Hirdetés

Crysis 3 - maximális erő, maximumtól távoli pontszám

|

Kis túlzással a fél világ várta, hogy kiderüljön, techdemó vagy játék rejtőzik a Crysis 3 dobozában.

Hirdetés

Cevat Yerli, a Crytek vezérigazgatója a minap elárulta, hogy komoly terveik vannak a Crysis 3 letölthető tartalmaival kapcsolatban. Ahhoz azonban, hogy mindezeket megvalósíthassák, nem ártana, ha a harmadik epizód jól teljesítene a pénztáraknál, és nem csak az első néhány napban.

Ez elsősorban a játékosokon múlik, a rajongók már nyilván elő is rendelték, ám a hezitálókat még meggyőzheti (vagy épp eltántoríthatja) a kritikusok véleménye. A GameStar magazin 13/02-es számában már elolvashattátok saját értékelésünket, de az alábbi pontszámokra is érdemes vetni egy pillantást. Bár alapvetően pozitív az összhatás, már kevesebben ültek fel a hype-vonatra, mint a második, és pláne az első rész esetében. Sőt akad közöttük elmarasztaló írás is.

IGN – 8.5

OPM – 8

Videogamer – 6/10

Destructoid – 7.5

Gamespot – 7.5

Polygon – 7

Digital Spy – 4/5

Eurogamer – 7

Kotaku – Nem ajánlott

Games Master UK Magazine (PC) – 8.5

Gamereactor Sweden (PC) – 8

Joystiq – 4/5

GameTrailers – 9

CVG - 8.5

MTV – „Nem szabad kihagynod”

GamesBeat – 85/100

NY Daily News – 5/5

PC Gamer – 81/100

GameInformer – 8.5

A Crysis 3 február 22-én kerül az európai boltok polcaira PC-n, PS3-on és X360-on egyaránt. Továbbá az alap változat mellett a Hunter Edition is beszerezhető lesz. Vajon a ti gépetek bírni fogja a strapát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)